Maak de juiste keuzes in HR

Met Talent Map van PiCompany zie je wie er helemaal op zijn plek zit….en wie nog niet

Onze online tool maakt alle kwaliteiten van teams en organisaties zichtbaar in een praktisch dashboard. Ideaal, om de juiste keuzes te maken in strategie en HR.

Vraag een gratis demo aan

Talent Map

Talent Map is ideaal voor organisaties die continu hun organisatie- en HR-strategie willen toetsen aan de kwaliteiten, talenten en waarden van medewerkers om in te spelen op nieuwe uitdagingen in een dynamische markt.  

Met Talent Map weet u welke talenten u in huis heeft, wat er nodig is om talenten gericht te ontwikkelen of waar u juist nieuw talent nodig heeft.

Talent Map geeft HR-analytics een gezicht, een concrete aanpak die het rendement van HR inzichtelijk maakt en verbetert. Strategisch en onderbouwde HR-beslissingen die aansluiten bij de koers en missie van uw organisatie neemt u nu op basis van mensgerichte data. Data die een goed beeld geven van persoonlijkheidskenmerken, cognitieve capaciteiten en drijfveren. Zo realiseert u de doelen van vandaag, de ambities van morgen en ontsluit u de pure kracht van uw mensen.

Boek een demo met een van onze Talent Developer

Aanvragen

Voordelen

  1. Je hebt een totaaloverzicht van talenten van medewerkers en hoe je die effectiever kunt inzetten om organisatiedoelen te realiseren.
  2. Je kunt inzoomen op specifieke kenmerken van individuen, teams en organisatieonderdelen en ziet direct welk talent op welke plek het meest succesvol zal zijn.
  3. Je kunt snel HR-scenario’s doorlichten op basis van persoonlijkheidskenmerken, cognitieve capaciteiten, competenties en drijfveren.
  4. Je kunt data-gedreven, onderbouwde strategische HR-beslissingen nemen.

Ontdek de voordelen van de Talent Map voor uw organisatie. Vraag vandaag nog uw gratis demo aan!


De Talent Map wordt u aangeboden door:

placeholder

Meer informatie: www.picompany.nl